Wie ben ik?


Image 10Mijn naam is Judith Nijboer. Ik ben een zelfstandig marketing professional en woon in Rotterdam met mijn gezin.

Na mijn studie Bedrijfskunde importance of education essay aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heb ik als marketeer gewerkt voor onder andere Canon en T-Mobile.

Ik ben opgegroeid in Twente als dochter van zelfstandig ondernemers.Het ondernemerschap is me altijd blijven trekken. Daarom heb ik in 2013 besloten als zelfstandig professional verder te gaan.

Ik ontmoet graag nieuwe mensen en krijg energie van projecten waarbij er écht iets in gang gezet wordt. Ik voel me betrokken bij de wereld om me heen en zet apa style paper me daar voor in. Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met familie & vrienden. Dit gaat meestal hand in hand met lekker eten & drinken en goede gesprekken.